Avtopralnica

 

V letu 2016 smo posodobili našo avtopralnico z najmodernejšo tehnologijo v Sloveniji.

S pomočjo hibridne tehnologijo vam zagotovimo strokovno pranje vašega vozila najvišje kakovosti. S kvalitetnimi krtačami in vrhunskimi čistili poskrbimo, da tudi po večletnem pranju lak vašega vozila ostane nepoškodovan. Z možnostjo večkratnega sušenja poskrbimo, da se vaše vozilo iz pralnice zapelje popolnoma suho. S tem omogočimo, da vaš avto ostane brezhibno čist dlje časa.

Pripeljite vaše vozilo v avtomatko pralnico, kjer s sodobno tehnologijo kvalitetnih krtač, visokotlačnega predpranja, rotacijskega pranja podvozja, hibridnim pomikom krtač in krtačnega pranja pragov ter koles zagotovimo storitev najvišje kakovosti. Za večji sijaj in povrnitev naravnih pigmentov površin vašega vozila, ter dodatno zaščito poskrbi avtomatsko nameščanje voska. Tako že v procesu pranja vaše vozilo dobi dodatno UV zaščito, odbija vodo in umazanijo.

Poleg omenjenih storitev smo specializirani tudi za globinsko oz. notranje čiščenje vozila. V vozilu temeljito očistimo tudi vse notranje površine, vsem obrabljenim površinam pa s posebnimi dodatki povrnemo prvotni sijaj.

Zagotavljamo vam profesionalen paket storitev na enem mestu. Pri nas se zavedamo, da v vozilu preživimo veliko časa in naj bo ta s čistočo vozila bolj kvaliteten

avtopralnica1
avtopralnica2

Imate vprašanje ali potrebujete katero od naših storitev?Kontaktirajte nas